18η Έκθεση Τεχνολογίας & Φεστιβάλ Επιστημών 6ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης

18h_ekthesi_technologias_festival_epistimon_6_gymnasio_thessalonikis

18η Έκθεση Τεχνολογίας & Φεστιβάλ Επιστημών 6ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης. Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές και οι μαθήτριες του 6ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης οργάνωσαν και παρουσίασαν την 18η Έκθεση Τεχνολογίας & Φεστιβάλ Επιστημών. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες το Σαββατοκύριακο 5, 6 Οκτωβρίου 2019 στον χώρο του 6ου Γυμνάσιου Θεσσαλονίκης.

Οι μαθητές μαζί με την υπεύθυνη καθηγήτρια τεχνολογίας κ. Αθηνά Αφουξενίδου , μας  ξενάγησαν σε ένα μαγικό ταξίδι στην Τεχνολογία και την Επιστήμη, με όχημα τη φαντασία και τη χαρά της δημιουργίας.

Η Έκθεση Τεχνολογίας, μετατρέπεται σε Φεστιβάλ Επιστήμης και Τεχνολογίας, και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία εκτός από τις μακέτες, να παρακολουθήσουν παράλληλες δράσεις από τον χώρο της Επιστήμης και της Τεχνολογίας, όπως αστροπαρατήρηση με τηλεσκόπια με ένα αφιέρωμα στα 50 χρόνια από την κατάκτηση της Σελήνης με το Απόλλων 11 στο 1969, escape room, 3D printers, πειράματα Φυσικής και Χημείας, Science show από το Noesis, ρομποτική, παιχνίδια αντανακλαστικών, drones, βίντεο και άλλα.

Η 18η Έκθεση Τεχνολογίας και το Φεστιβάλ Επιστημών του 6ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης είναι αφιερωμένη στα παιδιά με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες του Συλλόγου «Συζωή».

18η Έκθεση Τεχνολογίας & Φεστιβάλ Επιστημών 6ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης

1 σκέψη για το “18η Έκθεση Τεχνολογίας & Φεστιβάλ Επιστημών 6ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης”

  1. Παράθεση: Οι μαθητές του 6ου Γυμνάσιου συμμετέχουν στην 84η ΔΕΘ με τρισδιάστατες μακέτες – μινιατούρες - ΨΩΜΙΑΔΟΥ ΔΩΡΑ

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top