Αντιπρόεδρος Δ' Κοινότητας Δήμου Θεσσαλονίκης

ΨΩΜΙΑΔΟΥ ΔΩΡΑ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!

Είμαι η Δωροθέα (Δώρα) Ψωμιάδου , παντρεμένη με τον Παύλο Ιασωνίδη με δύο παιδιά. Γεννήθηκα και κατοικώ στην Θεσσαλονίκη στην περιοχή Ιωάννου Χρυσοστόμου & Παπάφη – Δόξα. Τα μαθητικά μου χρόνια τα έζησα στο 13ο Δημοτικό σχολείο, στο 24ο Γυμνάσιο (τώρα 6ο Γυμνάσιο) και 24ο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Είμαι πτυχιούχος πληροφορικής από το 8ο ΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Εργάζομαι σε εμπορικό κατάστημα επίπλων ανελλιπώς εδώ και 30 χρόνια, στον ψηφιακό σχεδιασμό και πώληση επίπλων.

Εκλεγμένη Σύμβουλος από το Μάϊο του 2019 στη Δ΄ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΑ» Του Νίκου Ταχιάου.

Την περίοδο 2019-2023 διετέλεσα Αντιπρόεδρος της Δ΄ Κοινότητας καθώς επίσης Συντονιστής των Επιτροπών Πολιτισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Μέλος της Επιτροπής Παιδείας.

Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης στα Σχολικά Συμβούλια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Δ΄ Κοινότητα.

Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Βρεφοκομείου Άγιος Στυλιανός.

Με τις συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί από το εκλογικό αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών, λόγο της απλής αναλογικής νομίζω ότι ο αγώνας μας, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στην πόλη μας ήταν εν μέρει επιτυχημένος.

Ως Σύμβουλος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας προσπάθησα να έχω ένα ρόλο χρήσιμο και αποτελεσματικό  στην κοινή προσπάθεια μας για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής της Θεσσαλονίκης μας.

Λειτούργησα με συναίνεση και με την συνεχή συμμετοχή μου, στον κοινό αγώνα για την επίλυση των καθημερινών και χρόνιων προβλημάτων, για το καλό των Δημοτών και της Πόλης μας.

Η υπόσχεση μου είναι να αγωνιστώ για το καλό της Θεσσαλονίκης μας και των Δημοτών της με όλες μου τις δυνάμεις συνεχίζεται.

psomiadou

Δώρα Ψωμιάδου 

Υποψήφια Σύμβουλος Δ΄ Κοινότητας 

Πιστεύω σε μια κοινωνία, με αξίες και κανόνες, όπου η διαφορετική άποψη γίνεται σεβαστή. Ακούμε ο ένας τον άλλον και μέσα από τον διάλογο, αποφασίζουμε όλοι μαζί, με γνώμονα, το καλό της Θεσσαλονίκης και των κατοίκων της.

Πιστεύω σε μια Θεσσαλονίκη που κοιτάει το μέλλον της χωρίς φόβους, χωρίς εσωστρέφεια.

Πιστεύω σε ένα Δήμο ανοιχτό, με μια σύγχρονη αυτοδιοίκηση που πράττει συμμετοχικά και δίνει ευκαιρίες σε όλους τους δημιουργικούς πολίτες της.

Πιστεύω σε ένα Δήμο που στόχο έχει την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, του περιβάλλοντος και την ασφάλεια των πολιτών της γενικός.

Πιστεύω σε ένα Δήμο με κοινωνικό πρόσωπο, δείχνοντας ιδιαίτερη μέριμνα στις πραγματικά ευπαθείς ομάδες.

Πιστεύω στις δυνατότητες της Θεσσαλονίκης και την δύναμη των Θεσσαλονικέων !!!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΣΥΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΕΡΒΑΣ
ΔΩΡΑ ΨΩΜΙΑΔΟΥ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ΄ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο Δήμος μας είναι ο Τόπος μας, είναι το Σπίτι μας.

Θέλουμε και μπορούμε να τα καταφέρουμε όλοι μαζί.

Scroll to Top