Ψωμιάδου Δώρα

Όλοι Μαζί για μια Πόλη για Όλους !!!

Σύμβουλος  Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Θεσσαλονίκης. Συντονιστής Επιτροπής Πολιτισμού. Είμαι η Δωροθέα (Δώρα) Ψωμιάδου , παντρεμένη με τον Παύλο Ιασωνίδη και έχω δύο παιδιά. Γεννήθηκα και κατοικώ στην Θεσσαλονίκη στην περιοχή Ιωάννου Χρυσοστόμου & Παπάφη – Δόξα. Τα μαθητικά μου χρόνια τα έζησα στο 13ο Δημοτικό σχολείο, στο 24ο Γυμνάσιο (τώρα 6ο Γυμνάσιο) και 24ο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Είμαι πτυχιούχος πληροφορικής από το 8ο ΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Εργάζομαι σε εμπορικό κατάστημα επίπλων εδώ και 25 χρόνια, στον ψηφιακό σχεδιασμό και πώληση επίπλων.

Ψωμιάδου Δώρα

Εκλεγμένη Σύμβουλος από το Μάιο του 2019 στη Δ΄ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΑ» Του Νίκου Ταχιάου.

psomiadou_2

Με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από το εκλογικό αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών, λόγο της απλής αναλογικής νομίζω ότι ο αγώνας όλων μας, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στην πόλη μας, θα είναι ενδιαφέρον από πολλές και διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Ως Σύμβουλος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας θα προσπαθήσω να έχω ένα ρόλο χρήσιμο και αποτελεσματικό  στην κοινή προσπάθεια μας για την αναβάθμιση της Θεσσαλονίκη μας.

Οι Θεσσαλονικείς, ο Νέος Δήμαρχος και όλοι οι εκλεγμένοι σύμβουλοι του Δήμου, ανεξαρτήτως συνδυασμού, μπορούν να υπολογίζουν σ΄ εμένα και στην ομάδα του συνδυασμού «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΑ» με επικεφαλής τον Νίκο Ταχιάο, στην συναίνεση και στην συμμετοχή μας, στον κοινό αγώνα για την επίλυση των καθημερινών και χρόνιων προβλημάτων, για το καλό των Δημοτών και της Πόλης μας.

Η υπόσχεση μου είναι να αγωνιστώ για το καλό της Θεσσαλονίκης μας και των Δημοτών της με όλες μου τις δυνάμεις.

Ψωμιάδου Δώρα

Πιστεύω σε μια κοινωνία, με αξίες και κανόνες, όπου η διαφορετική άποψη γίνεται σεβαστή. Ακούμε ο ένας τον άλλον και μέσα από τον διάλογο, αποφασίζουμε όλοι μαζί, με γνώμονα, το καλό της Θεσσαλονίκης και των κατοίκων της.

Πιστεύω σε μια Θεσσαλονίκη που κοιτάει το μέλλον της χωρίς φόβους, χωρίς εσωστρέφεια.

Πιστεύω σε ένα Δήμο ανοιχτό, με μια σύγχρονη αυτοδιοίκηση που πράττει συμμετοχικά και δίνει ευκαιρίες σε όλους τους δημιουργικούς πολίτες της.

Πιστεύω σε ένα Δήμο που στόχο έχει την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, του περιβάλλοντος και την ασφάλεια των πολιτών της γενικός.

Πιστεύω σε ένα Δήμο με κοινωνικό πρόσωπο, δείχνοντας ιδιαίτερη μέριμνα στις πραγματικά ευπαθείς ομάδες.

Πιστεύω στις δυνατότητες της Θεσσαλονίκης και την δύναμη των Θεσσαλονικέων !!!

Αξίζουμε μια καλύτερη Θεσσαλονίκη

Ο Δήμος μας είναι ο Τόπος μας, είναι το Σπίτι μας.

Υπεύθυνα, θέλουμε και μπορούμε να τα καταφέρουμε όλοι μαζί.

Κοινοποίησε στα Social Media