Πολιτιστικός Σύλλογος φίλων Τούμπας “ΑΝΩ ΚΑΤΩ”

politistikos_syllogos_filon_toumpas_ano_kato

Πολιτιστικός Σύλλογος φίλων Τούμπας “ΑΝΩ ΚΑΤΩ”. Ιδρύθηκε το 2006 και από τότε προσφέρει τις πολύτιμες  υπηρεσίες του στην κοινωνία της Τούμπας. Εδρεύει επί της οδού Φιλομήλας 16. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος έχει τις εξής δραστηριότητες. Χορωδία Ενηλίκων, Θεατρική Ομάδα Ενήλικων, Παραδοσιακούς & Λαϊκούς Χορούς, Πιλάτες, Γιόγκα, Εκμάθηση Κιθάρας Ενηλίκων και Παιδιών, Ορθοσωματική, Μουσική Αγωγή για Παιδιά, Εκμάθηση Μακραμέ, Δανειστική Βιβλιοθήκη, Παρουσίαση Λογοτεχνικών Βιβλίων.

Η διοίκηση του πολιτιστικού συλλόγου είναι  η Πρόεδρος Παρασίδου Ελένη, Γραμματέας Παπαδοπούλου Γαληνή, Αντιπρόεδρος Παπάζογλου Χρυσή, οι οποίες κατά την επίσκεψή μου μαζί με την συνάδελφο κ. Κοσμίδου Στέλλα μας ενημέρωσαν και μας ξενάγησαν στους χώρους τους.

“ΑΝΩ ΚΑΤΩ”

Ευχαριστούμε πολύ για την θερμή υποδοχή τους, την ενημέρωση και την συνεργασία. Είναι ένας από τους σημαντικούς Πολιτιστικούς συλλόγους που δραστηριοποιείτε στην Δ΄ κοινότητα  και με τον οποίο η επιτροπή πολιτισμού, συνεργάζεται και βασίζεται στις δραστηριότητες του.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top