Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Δ΄ Κοινότητας Θεσσαλονίκης

fotagogisi_tou_christougenniatikou_dentrou_tis_d_koinotitas_thessalonikis

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Δ΄ Κοινότητας Θεσσαλονίκης. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, η Δ΄ Δημοτική Κοινότητα και η Επιτροπή Πολιτισμού πραγματοποίησαν την εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου .

Τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Δ΄ Κοινότητας, έκανε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας  δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, στις 6:00 το απόγευμα στο Πάρκο Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού, Κλεάνθους & Γρ. Λαμπράκη. Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου περιλάμβανε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συναυλία της Thessaloniki Youth Band και με τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας του Ι.Ν. Αγ. Βαρβάρας ερμηνεύοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής ο κ. Αηδονόπουλος Χάρης, ο Γραμματέας του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Ευθύμης Φωτόπουλος ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δρόσος Τσαβλής, ο Αντιδήμαρχος Μεταρρύθμισης Διακυβέρνησης & Διοικητικής Ηλεκτρονικής κ. Αβαρλής Γιώργος, ο Αντιδήμαρχός Οικονομικών Κούπκας Μιχάλης, η Αντιδήμαρχός Παιδείας Ακριτίδου Δήμητρα. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ. Τζακόπουλος Σάκης και ο κ. Καλαϊτζίδης Σταύρος. Τα μέλη του Κ.Σ της Δ΄ Κοινότητας καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Πολιτισμού. Ο Αντιπεριφερειάρχης  Υποδομών και Δικτύων Κεντρικής Μακεδονίας  κ. Μπίλλιας Πάρις και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Τζόλλας Νικόλαος. Η Πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου “Αγιος Στυλιανός” κ. Σπανού Ιωάννα και το μέλος στην Διοίκηση των ΚΑΠΗ Θεσσαλονίκης Νάϊδας Ζώης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την πολυπληθής παρουσία τους οι κάτοικοι της Δ΄ Κοινότητας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top