Ανοικτή επιστολή προς τους κατοίκους της Δ΄ Κοινότητας

Ψωμιάδου Δώρα Σύμβουλος Δ΄Κοινότητας Δήμου Θεσσαλονικης

Ανοικτή επιστολή προς τους κατοίκους
της Δ΄ Κοινότητας Δημου Θεσσαλονικησ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Με την ευκαιρία των προσεχών δημοτικών εκλογών που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο του 2023, θέλω να απευθυνθώ σε εσάς, τους κατοίκους της Δ΄ Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, και να σας ζητήσω την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας.

Είμαι η Δώρα Ψωμιάδου και είμαι υποψήφια για τη θέση του Κοινοτικού Συμβούλου στην Δ΄ Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης με την παράταξη “Ναι στην Θεσσαλονίκη” και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα. Συνδυάζοντας τις προσωπικές μου ικανότητες και την εμπειρία μου στον ιδιωτικό  τομέα, είμαι αποφασισμένη να εργαστώ σκληρά για το κοινό μας συμφέρον και να προωθήσω την ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητάς μας.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, και το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης με εμπιστεύτηκαν και με πρότειναν για τη θέση του Εκπροσώπου του Δήμου ως Αντιπρόεδρος στα Σχολικά Συμβούλια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δ΄ Κοινότητας, αναγνωρίζοντας τη δέσμευσή μου και την ικανότητά μου να εκπροσωπήσω τα εκπαιδευτικά συμφέροντα της Δ΄ Κοινότητας μας.

Επιπλέον, με την θέση της Αντιπροέδρου στο Δημοτικό Βρεφοκομείο “Ο Άγιος Στυλιανός”. Αυτή η ευθύνη με έχει βοηθήσει να κατανοήσω τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέοι γονείς και τα μικρά παιδιά μας. Με πάθος και αφοσίωση, θα συνεχίσω να εργάζομαι για να διασφαλίσω ότι κάθε παιδί θα έχει την καλύτερη δυνατή αρχή στη ζωή του.

Αντιπρόεδρος της Δ΄ Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης

Έχοντας εργαστεί ως Αντιπρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου της Δ΄ Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, έχω έρθει αντιμέτωπη με πολλές προκλήσεις και έχω αναπτύξει μια προσέγγιση που επιτρέπει την αποτελεσματική διαχείριση των προβλημάτων.

Συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά για την προώθηση των συμφερόντων των κατοίκων της Δ΄ Κοινότητάς μας και για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Είμαι αφοσιωμένη στην προαγωγή της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής, προωθώντας προγράμματα και πρωτοβουλίες που θα ωφελήσουν τις ευάλωτες ομάδες της κοινότητάς μας.

Η πορεία μου ως Σύμβουλός στο Κοινοτικό Συμβούλιο της Δ΄ Κοινότητας

Η πορεία μου στη Δ΄Κοινότητα ως Κοινοτικού Συμβούλου και η συμμετοχή μου σε διάφορα πολιτικά και κοινοτικά αξιώματα με έχουν διδάξει την αξία της δημόσιας υπηρεσίας και τη σημασία της συνεισφοράς μας στους κατοίκους της κοινότητας.

Διετέλεσα Αντιπρόεδρος της Δ΄ Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης και είχα την τιμή να είμαι Συντονίστρια του Πολιτισμού και της Κοινωνικής Πολιτικής της κοινότητας. Επιπλέον, είχα την τιμή να είμαι μέλος της Επιτροπής Παιδείας της Κοινότητας, όπου εργάστηκα για την προαγωγή της παιδείας και τη βελτίωση των συνθηκών διδασκαλίας στην περιοχή μας.

Συντονίστρια Επιτροπής Πολιτισμού της Δ΄ Κοινότητας

Στον τομέα του πολιτισμού, προώθησα την πολυμορφία και την προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς της κοινότητάς μας. Διοργάνωσα ποικίλες εκδηλώσεις και προγράμματα που ενισχύουν τη συμμετοχή των πολιτών και προάγουν την τέχνη, τη λογοτεχνία και τον πολιτισμό γενικότερα. Διατήρησα τις παραδόσεις και τις εορταστικές εκδηλώσεις της κοινότητάς μας ζωντανές και προώθησα νέες πρωτοβουλίες που θα ενισχύουν την πολιτιστική μας ταυτότητα.

Συντονίστρια Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής της Δ΄ Κοινότητας

Ως Συντονίστρια Κοινωνικής Πολιτικής, επιδίωξα τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής προστασίας που παρέχονται στην κοινότητά μας. Εργάστηκα για να διασφαλίσω την υποστήριξη των ευάλωτων ομάδων, όπως οι ηλικιωμένοι, τα άτομα με αναπηρία και οι άνεργοι. Προώθησα προγράμματα κοινωνικής ένταξης και αλληλεγγύης, προσφέροντας στήριξη σε όσους την έχουν ανάγκη και διασφαλίζοντας ότι κανείς δεν θα μείνει πίσω.

Αυτή η εμπειρία με έχει εξοπλίσει με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να εκπροσωπήσω τα συμφέροντα της κοινότητάς μας και να ανταποκριθώ στις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε.

Επιδίωξή μου είναι η αναβάθμιση της Δ΄ Κοινότητας

Επιδίωξη μου η βελτίωση των υπηρεσιών και των προγραμμάτων που παρέχονται στους πολίτες μας, από την εκπαίδευση και την υγεία έως τον πολιτισμό και την κοινωνική προστασία. Δίνω έμφαση στην ανάπτυξη της κοινότητάς μας και τη δημιουργία ευκαιριών για τη νεολαία μας, προωθώντας προγράμματα που θα τους εξοπλίζουν για το μέλλον.

Επιπλέον, θέλω να διασφαλίσω τη συνεχή επικοινωνία και αλληλεπίδραση με τους κατοίκους μας. Είμαι προσβάσιμη και ανοιχτή στις απόψεις και τις ανησυχίες τους, και ενθαρρύνω τη συμμετοχή τους στις αποφάσεις που αφορούν την κοινότητά μας. Προσφέροντας πληροφορίες και ενημερώνοντας συχνότερα με συναντήσεις και εκδηλώσεις για να ακούσω τις ανησυχίες τους και να απαντήσω στα ερωτήματά τους.

Ναι στην Θεσσαλονίκη!

Η υποψηφιότητά μου στηρίζεται στην παράταξη “Ναι στην Θεσσαλονίκη”, με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα, στο προσκήνιο. Αυτή η παράταξη εκπροσωπεί την πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία της πόλης μας. Με τη στήριξή σας, θα συνεργαστούμε στενά για να επιτύχουμε τους κοινούς μας στόχους και να κάνουμε τη θέση μας ακόμα πιο ισχυρή και ευημερούσα.

Συνεργάτης του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα

Συνεργαζόμενη με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα, και τους συναδέλφους μου στο Κοινοτικό Συμβούλιο, να επιδιώξω να προωθήσω την καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την ποιότητα ζωής στην κοινότητά μας. Να ενθαρρύνω τη συμμετοχή των πολιτών στη διαμόρφωση των αποφάσεων που τους αφορούν και θα προωθήσω την ανοικτή και διαφανή επικοινωνία μεταξύ μας.

Δεσμεύομαι

Ως Δώρα Ψωμιάδου, δεσμεύομαι να ακούω τις ανησυχίες, τις ανάγκες και τις προτάσεις σας και να εργάζομαι σκληρά για την επίλυσή τους.

Να δίνω έμφαση στη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας, εκπαίδευσης και ασφάλειας στην περιοχή μας.

Να προωθήσω προγράμματα για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων.

Να διασφαλίσω ότι οι φωνές και οι ανησυχίες των πολιτών θα ακούγονται και θα λαμβάνονται υπόψη κατά τη λήψη αποφάσεων που επηρεάζουν την κοινότητά μας.

Να προωθήσω τη συνεργασία και την επικοινωνία μεταξύ των κατοίκων και των αρχών.

Να οργανώσω ανοιχτές συναντήσεις και διαλόγους για να ακούσω τις ανησυχίες και τις απόψεις σας και να ανταποκριθώ σε αυτές.

Να προωθήσω τη δημοκρατική συμμετοχή και τη συνεργασία όλων των κατοίκων μας για την ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητάς μας.

Ζητώ την ψήφο σας

Αγαπητοί φίλοι, η ψήφος σας είναι πολύτιμη και ανεκτίμητη για μένα.

Για την Θεσσαλονίκη που μας αξίζει, μας εμπνέει, μας ενώνει.

Γιατί ο Δήμος μας είναι ο Τόπος μας, είναι το Σπίτι μας.

Ζητώ την ψήφο σου για να προσφέρω. Γιατί παραμένω δίπλα σου, όπως υπήρξα όλα αυτά τα χρόνια.

Ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να εκπροσωπήσω τα συμφέροντα της κοινότητάς μας και να εργαστώ για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.

Υπόσχεση μου

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κοινότητα που θα είναι δυναμική, προοδευτική και ενωμένη.

Σας υπόσχομαι ότι θα εργαστώ ακούραστα για να προωθήσω τα συμφέροντά σας και να σας εκπροσωπήσω με αξιοπρέπεια και αφοσίωση.

Ζητώ να με Στηρίξετε

Στηρίξτε με την ψήφο σας και μαζί θα φέρουμε τις αλλαγές που χρειάζεται η κοινότητά μας.

Στηρίξτε με στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, ψηφίζοντας την παράταξη “Ναι στην Θεσσαλονίκη” με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Μαζί μπορούμε να φέρουμε τις αλλαγές που χρειάζεται η Δ΄ Κοινότητά μας και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας!

Με εκτίμηση,

Δώρα Ψωμιάδου

Υποψήφια Κοινοτικός Σύμβουλος

 Δ΄ Κοινότητας Δήμου Θεσσαλονίκης

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top